sunnuntaina, helmikuuta 05, 2006

Väkivalta

Koraanissa on 206 kohtaa, joissa kehotetaan väkivaltaan uskottomia kohtaan ja/tai vaaditaan uskottomien pakkokäännyttämistä islamiin. Väkivaltaiset teot on kuvattu hyvin selkeäsanaisesti. Esimerkkejä:

Kun kohtaatte uskottomia, taistelkaa heitä vastaan! Kun olette alistaneet heidät, sitokaa heidät köysiin vapauttaaksenne heidät joko suosionosoituksena tai lunnaita vastaan. (K47:4) Minä asetan pelon uskottomien sydämeen. Hakatkaa poikki heidän kaulansa ja raajansa. (K8:12)
Keitä uskottomat sitten ovat? Koraani vastaa:

Ne, jotka sanovat: ”Messias, Marian poika, on Jumala”, ovat luopuneet uskosta. (K5:17)
Älkää ottako juutalaisia ja kristittyjä ystäviksenne; he ovat toistensa ystäviä. Joka ottaa heitä ystävikseen, kuuluu heihin. (
K5:51)

Muslimien hyökkäys torille Mumbayssa. Viime vuosina muslimien väkivalta on saavuttanut sietämättömät mittasuhteet Aasiassa (mm. Thaimaassa).

SHEIKKI MUHAMMED SALIH AL-MUNAJJIDIN ONLINE-FATWA
"Taistelkaa heitä vastaan, kunnes epäjumalia ei enää palvota, vaan yksin Allahia" (
K8:39). "Kun rauhoitetut kuudaudet ovat kuluneet, taistelkaa uskottomia vastaan missä heitä tapaattekin, vangitkaa ja saartakaa heidät ja väijykää heitä kaikkialla" (K9:5). Nämä ja vastaavat jakeet kumovat ne Koraanin jakeet, joissa sanotaan, ettei ole pakkoa kääntyä muslimiksi. (Lisää.)

Ei kommentteja: